Avståndet till högerradikalerna ökar

 

Daniel Friberg på Ingrid Carlqvists Facebook

Mitt inlägg om antisemitism i Avpixlat och hos Ingrid Carlqvist har föranlett kritik från högerled.

Högerradikalen Jan Olof Bengtsson (se även hans uppdatering)  är osaklig och lika surt lillgammal som identitären Daniel Friberg här intill.

 

 

 

 

På Flashback surras det hejvilt

Skvaller

Judiska Avpixlat

Ingrid & Conrad

SWEBBTV

 

Stöd för mitt ställningstagande kommer från danska Trykkefrihedsselskabet och norska Document.no, två rejält islam-  och invandringskritiska institutioner som klarar av att upprätthålla gränsen mot antisemitism och Förintelseförnekelse (se John Gustavssons krönika för sambandet mellan dessa).

Se även ordväxlingen mellan Dan Korn och Ingrid Carlqvist i kommentarerna.

Tack för att ni steg in i debatten, Ingrid, Daniel, Jan Olof och alla andra. Nu vet vi var vi har er.

Håll till godo och läs på, gott folk.

8 reaktioner till “Avståndet till högerradikalerna ökar”

 1. Tack Igor, det var ord i rättan tid (eller närmare bestämt: den strid som Sjunnesson som rakryggat gav sig in i visar hur illa det står till, AP:s kommentarfält är verkligen en rännsten, eller rentav ett träsk). Jag tror att det kommer att klargöras saker och ting efter detta. De nazianstrukna har redan sina arenor, låt dem hugga, hota och hata där… Det är, om inte annat, en fint skinande vårsol idag.

 2. Sjunnesson är sympatisk, intelligent och har integritet. En tillgång för vilket parti som helst. Det var naturligtvis fullständigt självklart att ta avstånd från antisemitismen. De nazianstrukna kan odla hur många legender de vill. Det spelar endast gaphalsarna inom MSM i händerna, i en tid av paradigmskifte.

  J.S. är definitivt inte rasist och har lämnat sitt förflutna i vänsterrörelsen bakom sig. Ser honom given i rollen som ”intellektuell” SDare, något som saknas i partiet.

  SD är fortfarande dillettanter i många sammanhang, inte minst behöver propaganda och motpropaganda förstärkas.

  Avpixlat har spelat ut sin roll för länge sedan. Och det blev påtagligt i efterdebatten till Rolf Malms krönika om judarna och mångkulturen. Där den vulgära och marginella dyngfalangen gavs fritt spelutrymme.

  Detta uttryckte egentligen Åkesson i ett internbrev redan 2012. ” I vårt parti finns inget utrymme för extremister, rasister, rättshaverister eller andra med ett personligt behov av politiska eller privata utsvävningar.”

  Frågan man måste ställa sig är det intellektuellt trovärdigt att passivt stödja Kenth Ekeroths ”privata” projekt, vars huvudsyfte verkar vara att fånga in de värsta extremisterna i fållan?

  SD har idag ett potentiellt stöd av 25% av väljarkåren. Avpixlat är för många avskräckande, kvinnofientligt och konspiratoriskt.

  Det hjälper föga att en del innehåll är av bättre kvalitet. Några nya väljare vinner inte SD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s