29 reaktioner till “Kontakt”

 1. Hej Janne!
  Måste skriva något till dej efter ditt ”avhopp” från den alternativa rörelsen. Det är tråkigt men inte överraskande. Du gjorde många bra saker som t.ex Swetv. Där bjöd du in många bra gäster och med många fina och givande diskussioner. Du var även med Folkets demonstration, den första på Sergels Torg. Jag växlade några ord med dej. Bl.a ville du att jag skulle köpa en bok av dej. Tyvärr så gjorde jag inte det trots din övertygelse om nyttan med FD. Du har haft många föreläsningar i mindre bra lokaler med bl.a Jan Tullberg, som tycker är mycket bra. Ibland blir han tyvärr lite svårförstådd. Dom föredragen har varit bra, förutom ljudet ibland. Du har även deltagit i RLM med den äran utom någon gång av dina sista program. Där avvek du radikalt ifrån dina kollegor. På en uppmaning från Länsman ville han att lyssnarna skulle komma med en kommentar om ett att kvällens program.
  Tyvärr har jag glömt vad ni diskuterade, men jag skrev en kommentar och där jag även ställde frågan; ”Är Janne fågel eller fisk”?
  Jag förstår att du måste ha mat på ditt bord. Men att gå från vänsterradikal till svajande sverigedemokrat och tillbaka till någon mittenpolitik är i princip dömt att misslyckas. Jag hoppas du inser ditt misstag. Återgå till den Sverigevänliga rörelsen där du förmodligen hör hemma.
  Oavsett ditt val. Tack för det som varit och lycka till.
  PS. Har Jan Tullberg lämnat Sverige? DS

  1. Tack. Jag är lojal mot SD och medlem så att hävda att jag svikit är fel. Däremot medverkar jag inte mer i alternativmedier. Alltid Sverigevän.

   1. Svikit har jag inte direkt skrivit. Men att framföra SD politik i media är väl i princip omöjligt. Då är alternativmedia det enda alternativet. SwebTv är, hoppas det är rätt , ett utmärkt program som har framtiden för sig. Ekonomiskt är det naturligtvis svårt inledningsvis men via lyssnarnas donationer och förhoppningsvis sponsorer bör det finnas inkomstmöjligheter. Jag är kanske naiv?

 2. Tack för att du sammanförde Lars Bern och Jan Tullberg i en mycket givande diskussion. Båda väldigt kunniga och sakliga. Man skulle önska sig att våra ledande politiker skulle besitta samma förståelse för det som händer i vår värld och framför allt Sverige. En annan person jag tycker har väldigt bra åsikter men som naturligtvis blivit väldigt påhoppad, är Helena Edlund i Mitt kors. Har läst en del det hon skrivit men aldrig hört henne. Tack än en gång.

 3. Tack för ditt svar. Jag föreslog Lars Bern som gäst i dina web-TV program, men skulle gärna vilja komplimentera med Jan Tullberg. De två tillsammans som diskutera ex.vis ”Sverige om 15 år?”

 4. Hej Jan!
  Tack för ditt arrangemang och då speciellt det som handlade om våldtäkten på Gotland. PK-media börjar att tappa mer och mer av sin trovärdighet, bl.a av dina bloggar och program. Du verkar orädd och målmedveten. Dina web sändningar missar jag aldrig. Dina program håller en god intellektuell klass
  . Dina gäster är ofta personer med god utbildning och lång erfarenhet från aktuella områden. En person jag gärna skulle vilja se hos dej är Lars Bern. Skulle det vara möjligt?

 5. Jag har sett dina föreläsningar på youtube och du framstår som en klarsynt person med stor integritet. Du gör ett bra jobb och jag ser dig som en modern intellektuell som vågar lyfta frågor som andra tänker men inte våga säga högt. Dessutom har du en grund för det du säger och försöker se sammanhang och historia. Synd att man inte kan klona dig. Följer ditt arbete med stort intresse och hoppas att en ny rörelse kan växa fram utan ideologiska floskler och ett mer normaliserat svenskt debatt och kulturklimat. postmodernismen har blivit statsideologi och detta behöver balanseras och utmanas av realism och frihetligt tänkande.

 6. Hej!
  Ditt samtal hos Marcus Birro är borta. Vet du orsaken?
  Jag skrev och frågade Birro men han har inte svarat.
  /Per

 7. Hej Jan! Tack för ett mycket bra arbete med folkbildningen, en del av detta kunde man se i dagens 25,2%:)

  Skulle vara en dröm att få se rubriken ”Sjunneson ringer Täppas” på ring p1.

  Tack för flit o nit.

 8. Är det nån som kollat på aktuellt den 2015-08-04?

  Det kommer 12000 asylsökande per vecka, multiplicera siffran med 52 veckor, då blir det 624000 asylsökande per år förutom anhörig invandring, Sverige tar emot fler flyktingar än hela världen om man räknar anhörig invandring, dvs. multiplicera 624000 med minst fem, då blir det 3120000 på bara två år, dvs. snart svenskar är minoritet i sitt eget land inom bara ett par år, kolla på statistiska centralbyråns rapporter!!

  Kolla på vad Hycklarna och förrädarna Anders Danielsson (Generaldirektör Migrationsverket) och migrationsminister (Morgan Johansson) säger i aktuellt, missa inte detta för att Sveriges öde står på spel, vakna för faaaaaaaaaan!!

  Fokusera från och med minut 08:00 och framåt

  http://www.svtplay.se/video/3149467/aktuellt/aktuellt-aktuellt-197?start=auto

  Vem styr Migrationsverket egentligen?
  Detta är ju ren korruption!
  Privata bolag 10 dubblar sina egna vinster i skatteparadiset och det är skattebetalarnas som står för notan för denna katastrofala massinvandring!!

  Det är såna förrädare som drar Sverige ner till botten, för att fylla sin egen privata plånbok, och det är skattebetalarna som står för notan!!

  http://www.msn.com/sv-se/nyheter/other/bolag-g%C3%B6r-rekordvinst-p%C3%A5-asylboenden/ar-BBlh8lX

  Detta vansinne måste stoppas!
  Detta kaos måste stoppas omedelbart!
  Det handlar inte om invandring längre!
  Skolorna går på knäna, sjukvården går på knäna och pensionärer letar i sopporna för att överleva!!
  Jag lovar att det snart kommer att bli krig pga. invandring och feminism, det kan ni vara säkra på!!

 9. Hur kan det ha blivit så här? Min uppväxt var full av uppmaningar om att “Tala i klartext”, “nämn saker vid dess rätta namn”, “en spade är en spade och inget annat”, “att ljuga eller förvanska sanningen är het förkastligt”, “använd klarspråk när Du talar”…osv…något som jag trodde alla svenskar var uppväxta med.
  Min personliga uppfattning är att medborgarna måste ta tillbaka sina dyrbara röster från den klättrande gruppen (partipolitikerna). Hela det partipolitiska systemet har ju visat sig styras av en överdriven egenvinning och längtan efter social status….något som inte gynnar medborgarna över huvud taget. Själva systemet måste på något sätt utvecklas. Jag kan inte se någon annan lösning än att vi medborgare ser till att hjälpas åt att bygga ett nytt politiskt system med direktdemokrati som grund. I första hand för att sätta stopp för det ofattbara slöseriet med medborgarnas skattepengar. Tack och lov finns några duktiga människor som enträget arbeta med detta och som jag verkligen hoppas att media kommer att ge lite rum för under detta valår…så att människor kan börja inse att vi behöver en demokratisk utveckling i vårt land – snarast!
  Tre grupper arbetar på att gå samman just nu: http://aktivdemokrati.se, http://www.aktademokrati.se och http://www.direktdemokraterna.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Jan Sjunnesson skriver om politik som om det fanns en frihetlig patriotism och om kultur som om det fanns ett liv bortom politiken.

%d bloggare gillar detta: