Föredrag igen om det extrema Sverige

Jag har hållit föredrag igen om det extrema Sverige. Denna gång den 1 oktober i Lidköping för SD avdelningen där, se video på Facebook. 2015 höll jag samma föredrag för SD avdelningar i Vallentuna, Norrtälje och Borås.

Allt började med att jag skrev ett längre inlägg 2008 och sedan boken Sverige 2020/The Swedish Story. Därpå anordnade jag ett föredrag i föreningen Fri Folkbildnings regi på Södermalm i juni 2015, se video.  Det uppmärksammades till vänster av Mathias Wåg och höger av Dick Erixon.

Det extrema Sverige börjar uppmärksammas internationellt och här hemma. Jag vill tro att jag bidragit till diskussionen inom och utanför SD.  Att komma hem till Sverige från USA  är som att resa till en annorlunda, avlägsen bizarr planet sa Roland Poirier Martinsson.  Att bo här innebär att försöka vara normal i ett onormalt land. Håll ut vänner, 2020 vänder det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s