Swebbtv gör uppehåll

Text från vår Facebook-sida:

”Det har varit ett fantastiskt givande projekt och vi har upplevt ett mycket starkt stöd från er kära tittare vilket vi är mycket tacksamma för. Vi  har hunnit beröra många områden och genom våra kunniga programgäster är många frågor besvarade om hur nuvarande situation har uppkommit i Sverige.

Vi har också förstått genom de reaktioner vi har fått att
detta har varit till stor hjälp för många. Det är med viss saknad men ändå med stor tillfredsställelse vi har fattat detta beslut:
Frågeställningarna har blivit tydliggjorda och nu kan förändring bara ske genom att vi var och en agerar för att påverka och genom att sprida informationen.

Det finns inga problem eller motsättningar bakom detta beslut utan snarast praktiska orsaker kring arbetssituation, ekonomi och motivation. Vi räknar med att lägga ut ett avslutande och summerande program  nästa vecka.”

Att Ingrid Carlqvist väljer att missförstå oss förvånar mig inte, liksom hon gjort med min analys av de politiskt korrekta och extrema svenskarna..

Filmad debatt om invandringsdebatten har vänt blev vårt näst sista inslag  för denna gång.

 

2 reaktioner till “Swebbtv gör uppehåll”

  1. Lycka till och hoppas att du erbjuds en politisk karriär, i SD är behovet av intellektuella skriande. Underskottet leder till att människor drar sig för att rösta på partiet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s