Flashbackare #backarsjunne

fl
https://www.flashback.org/t2487537

Flashbacktråden Skvaller om Jan Sjunnesson har några intressanta  inlägg:

”Vänstern förnekar sig aldrig. Istället för att söka förstå sig på en kreativ och påhittig typ som Jan Sjunnesson, drar den hans namn i smutsen.

Janne bor i Bromma. Har dubbel examen, masters i pedagogik och filosofi. Hänger på en massa kulturställen, teatrar, mötesplatser. Allt från Journalistförbundets samkväm till teatrar och Timbro. (Hur han nu pallar att hänga där, men men.) Han har pressleg, dock ingen journalistexamen och har jobbat som folkhögskollärare bland annat. Första redaktionen var på 80-talet.

Han dricker inte alls så mycket. Är ganska måttlig, men har gjort det till en slags varumärkesgrej att fota sig själv i surret. Har ett stort kontaktnät och många lojala kompisar. Undertecknad inklusive.

Jag känner honom som en reko och sansad människa, men det är inte lätt att leva i framtiden, vara visselblåsare och lysa red alert bland en massa fjantar som lever i ett socialistiskt förgånget där allt vore möjligt om bara den ideologiska viljan är stor nog. Han är Avpixlats filosofiska hjärncell, och med valet av arbetsplats, där han förövrigt arbetar ideellt, är han givetvis alltid förknippad med stöveltramp, oavsett vad han själv uttrycker. Som motpol till det kör han sin Swebb-tv-grej. Det är knappast några idioter som uttrycker sig i hans program.

Skulle man beskylla honom för någonting är för den ideologiska förvirring han haft tidigare, och gått från marxist till genusteoretiker till kvasilibertarian-nationalist med borgerliga kärnvärderingar. Det kan ju väcka frågor så klart. Det, och att Janne är något av en sökartyp som alltid vill veta mer om allt möjligt. Och att han skriver komplicerat med onödigt invecklade resonemang. En annan grej att störa sig på är att han struntar i det här forumets regler och gör reklam för sig själv när han skriver i eget namn. Han är en retsticka på det sättet, kul för honom lite kanske, mindre smart kanske för att vinna den tysta akademiens och Flashbackspöbelns förtroende.

JS har två döttrar och två bonusbarn. Hans yngsta dotter bor i Indien, sju år. Han besöker henne minst en gång om året, de skypar varje vecka sedan separationen från den indiska hustrun. Hans barn är alltså brunfärgat. Som kuriosa till alla rasistanklagande lågpannor. Vilket också stör de verkliga nassarna, liksom hans initiativ Pride Järva, som givetvis retar gallfeber på alla(h), så han beskjuts från två håll.

Du känner honom inte alls, du vill bara sänka honom, din jävla idiot. Hans tid kommer, med upprättelse och allt vad det innebär.

Alla kommer till kassan.”

https://www.flashback.org/sp60296959

 

”Sjunnesson är lite som en dålig – men annorlunda – skräckfilm, som senare blir kult.

Han kan framstå som en smula virrig och med för många projekt i sina händer. I filmen kan det jämföras med en tjej som springer i ett hus med en galen mördare efter sig, och publiken tänker: Inte ännu en skräckis med en dum brud som inte fattar att man ska springa ut, inte upp för trappan!

I slutet av filmen känner man dock, som biobesökare, att detta var väldigt annorlunda jämfört med andra filmer, men man kan inte – än – avgöra om det var annorlunda på ett bra eller på ett dåligt sätt. Allt man vet är att den där bruden ändå inte var så dum, när allt kom omkring.

Sjunnesson kommer med andra ord, få sitt breda erkännande. Men det kommer, tyvärr för honom, att ske långt efter hans död.”

https://www.flashback.org/sp60090422

 

”Sjunnesson tillhör undergrounden i Sverige – den typen av personer som får sitt riktiga erkännande om ca. 50-100 år. Sjunnesson är viktigare än man tror.”

https://www.flashback.org/sp60089992

—-

En tråd om min avstängning på Flashback

https://www.flashback.org/t2820179

Twittersmicker

https://twitter.com/MiaVest66/status/847420113946951680
* * *

Tidigare googlingar på Jan Sjunnesson

https://sjunne.com/2017/02/09/googlingar-jan-sjunnesson-9-feb-2017/

3 reaktioner till “Flashbackare #backarsjunne”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s