Universitetslektor stödjer AFA

Eddy Nehls twitter om AFA 2015-10-28

2015-10-28

 

Till  Gunnar Peterson

Prefekt vid Institutionen för ekonomi och IT, och

Kerstin Norén, rektor

Högskolan Väst

Lektor Eddy Nehls vid er institution för ekonomi och IT har idag offentligt visat sitt stöd för terrorgruppen AFA, se bif skärmdump från Twitter.

Säkerhetspolisen klassar AFA som ett hot mot rikets säkerhet.

Att AFA utgör ett hot visade sig igår när gruppen attackerade en anställd vid Sverigedemokraterna i hans hem, se Expressen.

Eddy Nehls har yttrandefrihet som vilken medborgare som helst men bör visa lojalitet mot de värderingar som Högskolan Väst bygger på:

” Högskolan Väst är en erkänt drivande aktör för humanism, demokrati och mångfald genom kunskapsbyggande, medborgerlig bildning och livslångt lärande.”

Genom att offentligt stödja en av SÄPO terrorklassad organisation har Eddy Nehls åsidosatt det ansvar som han som anställd vid Högskolan Väst har inför studenter, övriga anställda och allmänhetens förtroende.

Hälsningar,

Jan Sjunnesson

Arkitektvägen 33

168 32 Bromma

 

Svar från rektor på fm 29 okt, 2015:

rektor

Nytt svar från rektor på em 29 okt, 2015:

Väst

—-

Att svenska akademiker stödjer våldsvänstern händer ofta, se  denna bloggpost och denna bloggpost av Magnus Sandelin 2013 om Statens Medieråd.

Bland de nyligen som stödde att kalla Rebecca Uvell m fl för mördare finns Edda Manga, anställd vid Göteborgs universitet, som för övrigt såg till att professor Karl Ove Arnstberg hindrades att tala vid Göteborgs Stadsbibliotek 2014 – vilket låg till grund för att ställa in mitt föredrag där. Det finns många trådar att reda ut mellan medier, akademiker och våldsvänstern.

Debattinlägg i Metro av ung moderat som hotats av AFA vid rättegång.

Annons

9 reaktioner till “Universitetslektor stödjer AFA”

 1. Eddy har 100% rätt och behöver inte alls ursäkta sig. Utan AFA, RF, Expo och den antirasistiska rörelsen hade Sverige översvämmats med nazister. Vi ska vara djupt tacksamma för det antifascistiska motstånd som faktiskt finns. Det politiska våldet i Sverige kommer inte från autonoma eller islamister – 0 döda, utan från nynazisterna – 35 mord sedan 1983. För att inte tala om kapitalismen som dödat mellan 1 och 1,5 miljarder bara under 1900-talet.

  Referens: Politiskt våld 1983-2015. https://anarchyisorder.wordpress.com/2014/06/18/politiskt-vald/
  Kapitalismens brott mot mänskligheten. https://anarchyisorder.wordpress.com/2014/06/25/kapitalismens-…-manskligheten/

  Tråkigt att Jan Sjunnesson blivit renegat.

  1. Renegat är ett hedersord om vad man tillhört var ett maktfullkomligt etablissemang. Jag sällar mig till världens renegater och är tacksam för att ha återgått till sunda vätskor och som försvarare av frihet oavsett vad som hotar den.

  2. ”Översvämmats av…” Hmmm….
   Horder av farliga människor som ljusets riddare bekämpar och nedkämpar.
   Välbekant retorik.
   Alla extremister har sin mytologi, sina fiender (riktiga eller påhittade alltid många och extra farliga) och sina hjältar.
   Svart och vitt, världen är så enkel att förstå då.

 2. Att påstå att terrorgruppen AFA står för medmänsklighet är inget man twittrar ihop i fyllan och villan. Av en universitetslektor bör man förvänta sig bättre. Men bra att han pudlar när han får kritik.

  1. Kan man vara tydligare med att han uttryckt sig dumt med för lite kunskap i botten.
   Att göra fel är mänskligt och också förlåta, däremot att hetsa och medvetet vilja ont är riktigt fult. Läs några av Eddys 2400 bloggar Och man finner snabbt att det inte är en sympatisör för våld och extremism.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s