En tanke på “I Bulletin om frihetlig konservatism och borgerliga bohemer”

  1. Det spelar inte någon större roll vad man har för politiskt epitet.
    Folkutbytet är numera ett faktum, demografin ett självspelande piano, oavsett hur mycket SCB trollar med siffrorna. Om ett antal år, när hälften av alla svenskar som lever idag fortfarande lever, så kommer de att leva i ett land där de inte längre är en majoritet. Det är tidsperspektivet för dem som ser det komma.

    En känsla är att många kommer att sakna det ”förtyckande majoritetssamhället”, när de skyddsvärda minoriteterna är de nya herrarna. Majoriteten av svenskarna förtjänar det öde som väntar.
    Ignorance is bliss in this case!

    Det kommer inte att räcka med att minska asylströmmarna, SDs lösning på Sveriges problem är höljt i dimmor. I princip kan alla partier i riksdagen betecknas som socialliberala. Undantaget är Miljöpartiet som tycks vilja införa en grön planekonomi och direkt elitstyre, för att ”rädda planeten”. Märta Stenevi kanske kan hämta inspiration från valda delar av Malenkovs tal på den 19:e partikongressen. Ångrar inte att jag blev utlandssvensk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s