1 okt nytt datum för tryckfrihetskonferensen och med Daniel Pipes

DP

Som jag tidigare meddelat kommer en  internationell tryckfrihetskonferens hållas i Stockholm, bland annat för att hylla 250-årsminnet av den svenska och världens äldsta Tryckfrihetsförordning. Men också för att uppmärksamma hoten mot tryck- och yttrandefriheten i väst och över hela världen.

Det tidigare datumet 24 sept gäller inte längre utan 1 okt är vad som gäller. Detta för att få med Mellanösternexperten Daniel Pipes, en stor tillgång förutom talarna Douglas Murray, Anne Marie Waters med flera skandinaviska frihetskämpar.

Se alla detaljer och uppdateringar på webbsidan

www.dangerouswords250.se

FB event
Välkomna!

En tanke på “1 okt nytt datum för tryckfrihetskonferensen och med Daniel Pipes”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s