Anmälan av UNT till JK och PO

unt.

Uppdatering 16/ 10:

JK:s svar

Justitiekanslern (JK) har hand om brott mot Tryckfrihetsförordningen. Den 19 september tryckte Uppsala Nya Tidning (UNT) en ledare där jag betecknades som sk ”islamofob”, vilket är att medvetet och ogrundat sprida missaktning om mig anser jag.

Se min replik som UNT vägrade publicera. Enligt Pressombudsmannen (PO) , som övervakar de pressetiska reglerna, ska ”Behörigt utrymme ska ges åt rättelser och genmälen”, vilket UNT inte gjort i mitt fall. Därför har jag även anmält UNT till PO.

2 reaktioner till “Anmälan av UNT till JK och PO”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s