Kvinnor, judar och homos – var kan de vara trygga ?

I synen på och behandlingen av kvinnor, HBTQ folk och judar visas den civilisatoriska och mänskliga nivån hos folk och i områden.

Därför är det viktigt att testa dessa nivåer överallt i Sverige. Fn är 190 sk utanförskapsområden och 55 sk no-go zones platser att värda att undersöka i dessa tre hänseenden.

Pride Järva var ett sådant försök men det måste upprepas överallt och för kvinnor och flickor, judar och andra minoriteter, inte bara judar givetvis.

Eller ska vi bara åse hur flickor, kvinnor, judar, homosexuella m fl diskrimineras beroende på var de valt att bosätta sig och att svenska lagar inte gäller överallt? Om så är fallet är Sverige långt ifrån att vara en inrikes humanitär stormakt.

Land ska med lag byggas, överallt. På riktigt.

4 reaktioner till “Kvinnor, judar och homos – var kan de vara trygga ?”

 1. I dagsläget dessvärre ingenstans, än om möjlig i sin privata sfär.
  Tycker det är häpnadsväckande märkligt med nuvarande styre som faktiskt importerar en slags kultur med stark homo/kvinnofientlighet men förväntar sig något annat.

   1. Mkt väl, hyser förhoppning stödjer till fullo/tragiskt dock att det krävs-ponera Estoniatragedi för att regering samt gemene man/kvinna skall komma till insikt i vad som faktiskt sker.
    Förstår även att media med stor sannolikhet kommer att vinkla detta.
    Faktum kvarstår att det var skrämmande att se dessa 2 klipp som togs vid det aktuella tillfället.


    Om nu media undviker att visa dessa så ses där enkom ett tyst medgivande till att dem återigen undviker sanningen samt fortskrider att spegla en falsk bild i stället för rätt och riktigt belysa.
    Väl mött tankarna går till dem som mottog dessa glåpord mm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s