Boken Framtidsmannen förutspår SD:s framgångar

framtidsmannen

Nyheteridag rapporterade igår 23 juli om att Sverigedemokraterna nått andraplats i en opinionsundersökning (Sentio) med 23, 3 %. Svenska medier har tigit om resultatet förutom Svenska Dagbladet och Smålandsposten men i norska Aftenposten och norska statsradion NRK blev SD:s framgång en nyhet, liksom i Helsingin Sanomat.

Jag skrev en roman förra året där jag förutsåg detta. SD får i min bok runt 25 % i valet 2018, vilket leder till att S och MP går ihop med M och FP för att bemöta den nya utmanaren. Kanske FP ska ersättas med C ser jag nu men i stora drag är detta sannolikt och möjligt. I Österrike m fl länder har detta skett i breda koalitioner för att utesluta nya och framgångsrika partier.

Boken Framtidsmannen är fiktivt utgiven 2023 till minne av Sverigedemokraternas ekonomisk- politiska talesperson, en framtidsforskare som ändrar hela landets inriktning. Resten får ni läsa er till. Kanske jag har fel i vissa antaganden men hittills har jag fått rätt.

Bokens Facebook sida och köpsida på Adlibris.

Do you want to read the story in English, get my short thriller Sara Sarasvati. The book tells about the years from 2013 to 2023 in Swedish society and culture, threats from islam, domestic politics and with a young female main character of Indo- Swedish origin.

Annons

2 reaktioner till “Boken Framtidsmannen förutspår SD:s framgångar”

  1. Jan Sjunnesson, anser att Du bör göra anspråk på att få deltaga i/tillträde till, både Svt´s och TV4´s nyhetspaneler, som båda brukar ”köra” på fredagsmornarna! Tre panelister, varav en resp. två från de båda blocken(Alliansen & rödgröna). Det är hög tid för en panelist från det tredje blocket (=Sverigeblocket) i svensk politik!
    Vad anser Du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s