Lyssna på Mona Walters inställda föredrag

Rinkeby Folkets Hus avbokar

Uppdaterat kl 21, 15 juni:

SVT och DN sprider en uppfattning att föreningen Fri Folkbildning har fel värdegrund, men att Mona Walter är ok. Jag tror att om de kunde somaliska så att de förstod vad hon säger i sin video skulle de kanske vända på oss, eller i vart fall skandalisera oss båda.

Mona är mycket hård i sin kritik av islam och kan så mycket mer, men det fattar de inte, så klart. De vill få den vite Sjunnesson att vara ond och den bruna Walter god. Rasism av den korrekta sorten. Hennes budskap på svenska och engelska. Hom kommer tala i Rinkeby oavsett mig.

Se krönika 23 juni 2015i Avpixlat

/slut på uppdateringen

***

Den fd muslimen Mona Walter skulle ha talat om religionsfrihet och demokrati idag måndag den 15 juni i Rinkeby Folkets Hus, men mötet ställdes in i sista stund. Här finns en video vi spelade in i förväg.

Folkets Hus hänvisar till att föreningen Fri Folkbildning som jag leder ”är en exkluderande rörelse som inte delar folkets hus och parkers värdegrund om alla människors lika värde.”

Vad de fått detta från vet jag inte, men Sveriges Radios inslag gjorde allt för att få SD stämpeln att fastna på Mona Walter, vilket nog var huvudorsaken till avbokningen. De frågade visserligen Folkets Hus varför mötet ställdes in, men kunde inte dra slutsatsen att de själva med sitt inslag bidragit till att piska fram lokala hot och hat.

Mona Walter lever redan med skydd och på hemlig ort, vilket Sverige Radio knappast har underlättat med sin rapportering. Nyheteridag försökte men kom inte längre.

En intressant bieffekt av Mona Walters inställda föredrag är att ett annat föredrag med en islamistisk hatpredikant i veckan ställs in av Folkets Hus i Rinkeby.

Detta hade knappast skett om inte Per Gudmundson uppmärksammat predikanten på sin blogg innan helgen och om Mona Walter inte hade försökt berätta om sin väg från islam.

För er som kan somaliska finns en förhandsinspelad intervju med Mona Walter https://youtu.be/mHASKbY_0wEr

Mona Walter

Annons

7 reaktioner till “Lyssna på Mona Walters inställda föredrag”

  1. I nedanstående länk ur min blogg kan du lyssna på Mona Walters föredrag om Islam samt lyssna på intervju med Mona Walter som CBN News gjort med Mona Walter, samt flera videos bl.a ett tel.samtal från en svensk Iman till f.d. muslim och son till en Iman, där den svenske Imanen talar om att det är rätt att döda icke muslimer m.m. och hänvisar till Koranen….flera andra intressanta videos i inlägget

    https://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s