Sjunnesson kan allt tror DN

sjunnesson

Smickrande i dagens DN (2014.02.27) . Se www.lontagarna.org. Återkommer om www.samtiden.nu. Den 18 mars kan du lyssna på mig i västra Stockholm, där jag ska försöka komma upp till Marika Formgrens höga nivå i sitt föredrag på liknande tema. Sverigeboken är till salu då och ni ute i landet som inte kan komma kan läsa där. Mina fyra böcker på två språk och i sju format finns på Adlibris. Twittrare kan följa mig på @sjunnedotdom och bli Facebook vänner med mig. Jag är generös med FB accept

_DSC8940

Sven Pernils foto vid genusdebattören Tanja Bergkvists föredrag i februari 2014

Hilsen,

/JSj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s