Arnstberg om min Sverigebok

KOA SJ

Etnologiprofessor Karl-Olov Arnstberg skriver några rader om min Sverigebok. Köp den på Bokus här !

Hans och Gunnar Sandelins bok Invandring och mörkläggning har i helgen 8 dec 2013 utsatts för en mediestorm utan dess like. Arnstberg betalade en annons för boken i DN som lär ha gruvat deras vedersakare för all gratispublicitet i och med debatten.

DN

Hanne Kjöller och Sanna Rayman mest sansade, medan en demonstration på Medborgarplatsen (var annars?) blev patetisk

Ett avsnitt om skola från min bok Sverige 2020 ingår i Invandring och mörkläggning, vilket gör mig stolt i tider som dessa. I höstas presenterade jag för övrigt deras bok och arrangerade ett föredrag om svenskhet med Karl-Olov Arnstberg. Tiderna förändras snabbt och snart kan även alla andra som tiger tala högre om vad de tänker. Vi mesigaste folk i världen kan faktiskt både tala och tänka, läsa och skriva.

2 reaktioner till “Arnstberg om min Sverigebok”

  1. Den utbredda mesigheten i Sverige, som du skrivit om, den finns tametusan inte i varken i USA eller Kanada, två länder och befolkning jag känner mycket väl som boende i norra USA vid gränsen till Kanada. Nord Amerikaner har mycket mer tåga i sig och skulle inte tolerera den dyngan som svenska politiker och media häver ur sig, speciellt mot sitt eget folk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s