5 reaktioner till “Jan Sjunnesson talar på Kista torg 18/9-2020 om islam och yttrandefrihet”

  1. Nää det underkänt …Jan du borde vara bättre förbered än att stå med en Megafon och sen leta i dina fladdrande A4papper efter vad du vill säga .. Sätt Megafonen på ett stativ så du kan använda dina armar och händer som verktyg för att ge din åsikt en tyngd . ,,, Lär dig utantill vad du vill säga .. och sluta att vara en tramsnisse med papper som fladdrar i vinden och stammande skit .. visa lite övertygelse när du ändå ska stå där i vinden ..
    ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s