7 reaktioner till “Polisförhöret med Sjunnesson”

  1. Att hon skriver att det är en tjänstemannaprövning betyder att du måste gå till hennes chef för att få ett överklagbart beslut. Om du gör det kan du därefter (vid avslag) överklaga till Kammarrätten i Stockholm.
    Jag tror inte de kommer att hindra ett utlämnande av samtligt material. Brottsmisstanken är avskriven p.g.a. avsaknad av uppsåt. Du, som är den som bäst kan uttala dig om ditt eget uppsåt, är redan hörd. Det finns därför ingen anledning för polis eller åklagare att återuppta en förundersökning i samma sak.
    F.ö. är det intressant att se att förhöret endast tog 20 minuter. Det betyder att de själva redan från början var extremt osäkra på om de hade ett case. Jag delar också Hanif Balis åsikt. Udden på denna satir var riktad mot författaren/författarna av de två riktiga böckerna, inte mot ngn folkgrupp. Detta stärker min uppfattning att polis och åklagare har varit helt ute och cyklat på väldigt slak lina i detta fall. Ett missbruk, i politiskt syfte, av rättsväsendets lagliga möjligheter att utsätta folk för olika former av repressalier m.a.o.
    J-a förbannade diktaturfasoner i mina ögon.
    V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s