Uppsagd igen som lärarvikarie pga åsikter

Boris Benulic på Facebook

Nyligen fick jag återigen avsluta ett 3 veckorsvikariat vid en kommunal skola i norr om Stockholm pga att elever protesterat mot mig efter att ha googlat mig och funnit kritik av invandringspolitik,  sympatier för SD mm.

Samma mönster som tidigare i år, bloggpost 19 sept 2017 . Innan jul hände samma sak vid en privat skola norröver, men då stod rektorn på sig. 1/3 rektorer har pallat trycket från elever och föräldrar.

Vid ingen skola har lärare eller ledning uttryckt missnöje med min undervisning eller mig.

Kommentar:

Högstadieelever tar varje chans att mobba varandra och vuxna med om de kan. Långa, korta, tjocka, gay, rödhåriga, judar, svennar, afrikaner osv – alla kan hånas och flinas åt bara man finner en anledning.

Vuxna ska då gå in och stävja tjafset och mobbningen vilket sker hoppas jag. Men SD sympatiserande vuxna är fria villebråd. Vi tas inte i försvar. Vi mobbas medan andra ansvariga vuxna tiger eller ger upp inför glinen.

Allt som behövs är att vuxna går in och styr upp när tonåringar mobbar. Oavsett.

4 reaktioner till “Uppsagd igen som lärarvikarie pga åsikter”

  1. Du står nog på #Jag är härs (stasis) persona non grata lista. De spåren leder t.o.m. indirekt till kulturministern. En ganska mörk period i vår historia. Åsiktsregistrering är det många som ägnar sig åt.
    Blev själv utköpt av staten, nu untouchable som pensionär. Lider med dig, men man blir stark.

  2. Du står nog på #Jag är härs (stasis) persona non grata lista. De spåren leder t.o.m. indirekt till kulturministern. En ganska mörk period i vår historia. Åsiktsregistrering är det många som ägnar sig åt.
    Blev själv utköpt av staten, nu untouchable som pensionär. Lider med dig, men man blir stark.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s