Intervjuad om Trump

Elever vid Debattkammaren i Stockholm intervjuade mig den 7 nov om det amerikanska presidentvalet.

Se YouTube   OBS lågt ljud.

Annons

3 reaktioner till “Intervjuad om Trump”

  1. Hej Janne, bra samtal tycker jag. Du kunde ge bra svar på alla frågor plus kunde beskriva dagens politiskt klimat i Sverige. Hoppas att denna intervju visas ocensurerad för andra studerande. Det märktes att du är van pedagog.

  2. D Trump ,blev ny president i det öppna demokratiska Amerika den 8.11-16 genom ett till 100 % tillåtet demokratiskt val . Allt är sålunda helt i sin ordning . USA är helt deras /americans own country . SE är helt vårt eget land. Jag hoppas att man även här i SE börjar anamma det verkligt positiva som finns i Amerika i hög utsträckning .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s