Intervjuer om gruppvåldtäkten på Gotland

jc

När en rullstolsbunden kvinna gruppvåldtogs i Visby 2 okt 2016 uppstod en debatt om de fem utländska gärningsmännen. Många ville hjälpa kvinnan och en insamling anordnades kvickt. Generösa privatpersoner skänkte 140 000 kr på 10 dagar.
Jag och teamet vid Svensk Webbtelevision for till Visby 15 okt för att tala med kvinnans anhöriga och överlämna kvitto på insamlingen.
Vi talade även med Camilla Sandelius som organiserat protester och nattvandringar, och med pseudonymen Julia Caesar, som skrivit en rykande och lysande krönika om gruppvåldtäkten.

Se filmen på www.swebbtv.se

6 reaktioner till “Intervjuer om gruppvåldtäkten på Gotland”

  1. Janne, otroligt bra gjort av dig att kvickt organisera insamling. Jag tror som Julia Caesar säger att det kommer hända igen i framtiden med kvinnovåldtäkter gjorda av asylsökande män från muslimska länder. Skulle du kunna tänka dig att i framtiden organisera likadan insamlig för den berörda offer? Då kan flera människor vara med och stödja. Tack! 🙏 Mvh Liba

  2. Känner oro om dom rykten som går o även d tex viss media antyder. Att den rullstolsbundna kvinnan tycker det tagit otäcka vändningar. Att hon nästan enl sin advokat tycker synd om det drev dom 5 ensamstående gått utstå från Sverige vänner. Hoppas jag har fel. Var själv med o skänkte pengar,så hoppas verkligen det inte stämmer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s