Nytt Pride Järva 2016 den 27 juli

Pridee

 

Pride Järva 2016 avgår kl 12, onsdagen 27 juli, från Tensta torg. Samma väg som 2015. Läs mer på  FB event.

Vi hoppas att andra förorter får sina egna Pridetåg samtidigt, dvs kl 12 den 27 juli. Tänk om vi alla kunde fixa Pridetåg i Hjällbo, Vivalla, Skäggetorp, Araby, Gottsunda, Rosengård – överallt där HBTQ rättigheter behöver stärkas och  svensk lag vidmakthållas – särskilt diskrimineringslagen och hets mot folkgrupp. Hjälp till för att göra hela Sverige till ett land där man inte gör skillnad på ursprung, hudfärg eller sexuell läggning.    Ett särskilt minne går till offren i Orlando, Florida.

Ni får ordna tillstånd och allt själva. Se FB- sidan och denna blogg.

Lycka till!

En tanke på “Nytt Pride Järva 2016 den 27 juli”

  1. Om man inte skall göra skillnad på ursprung, hudfärg eller sexuell läggning bör man väl börja med att skrota ”hets mot folkgrupp”, den gör ju skillnad på just dessa grunder, och befäster vår olikhet inför lagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s