Expo anmäls för brott mot PUL

12061301

Uppdatering 28/12/ 2015:
Polisen upprättade aldrig någon anmälan den 20/10 trots att jag lämnade in denna anmälan. Vid mailkontakt idag ska det vara åtgärdat.

Enligt Personuppgiftslagen har man rätt att få registerutdrag om man misstänker att någon samlar in uppgifter om en. Stiftelsen Expo spred ogrundade uppgifter om mig i vintras, varför jag håller för troligt att de scannar av min FB sida, mitt Twitterkonto och vad jag skriver och säger.

För två månader sedan begärde jag och några till publicister att Expo skulle skicka tillbaka vilka uppgifter de hade om oss. Inget svar.

Jag påminde igen men fick inget svar, vilket ska ske inom en månad. Nu har två månader gått utan resultat varför jag anmäler Expo till polisen.

7 reaktioner till “Expo anmäls för brott mot PUL”

  1. ”expo” är en svartbrunmaktorganisation full af hat mot väst. Men full af kärlek till muhammedanismen. Och att vänsterafskummen gömma sig i tigande och tystnad, när du kontaktar dem, är signifikativt för vänsterafskum; så göra nästan alla af dem. Det är min egen erfarenhet. Bonniers, ”svenska” ”kyrkan” (nu de facto en vänsterorganisation) cekten, oliberalerna och så vidare. Och hvarför göra de det? Jo, de hafva fel i sak och kunna icke tala för sig. Jag skulle med lätthet kunna nedgöra hela expo med ord i sak, men expo och dess svartbrunmaktledare Daniel Poohl skulle aldrig våga sig fram från under sin svartbruna värdegrundssten och stå till svars. Så bete sig vänsterafskum hart när mangrant. De förmå blott och våga blott att från afstånd utstöta sina läten och bokstafsrader ”rasism” och ”högerextremism” och ditten-”fobi” och ”populism” och datten-”fobi” och ”islamofobi”, eller göra detta i ett vänstermedium som paragraf eller aftonbladet eller dn eller tv4 eller ”s”r och liknande.

    Och din polisanmälan kommer icke leda någonhvart. Polismyndighetens vänsterkorruption kommer se till det.

    Vänster är ond.

  2. Utmärkt!! Expo är en vänsterfascistisk extremistgrupp som tyck agera helt utanför lagen, och den sorts registrering som sker hos denna grupp är ett allvarligt brott.

    1. Medhåll i sakfrågan! Men snälla, folk måste sluta kalla allt de inte gillar för ”fascism”. Mig veterligen förespråkar Expo inte ett korporativistiskt Storitalien under revolutionärt futuristisk ledning av en Duce som skall återta kolonierna. Uppfylls inte dessa de mest grundläggande fascismkriterierna så är man inte bättre än Arnstad om man yrar om ”fascism”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s