Julia Caesar får hedersmedalj

JC

Pseudonymen Julia Caesar får hedermedaljen Ills Quorum av 12e storleken. Detta kommer att ske i december år 2022 efter beslut av regeringen. Prismotiveringen kan läsas ovan.

/ Denna medaljutdelning sker i min bok Framtidsmannen som skrevs våren 2014. Personen bakom Julia Caesar avböjde när jag mailade och berättade om mitt litterära tilltag men jag stod på mig. Nu är hon offentliggjord och skandaliserad i pressen, se Expressen, Sydsvenskan I och II, Göteborgs-Posten m fl. Se Avpixlat krönika. Lyssna på samtal i Radio Länsman här.

Julia Caesar intervjuas själv av Granskning Sverige här.

image

Bara Marika Formgren från den officiella mainstreampressen har tagit henne i försvar på sin blogg, I och II, Hennes föredrag för Fri Folkbildning i aug kan ses här. Heder även åt Paulina Neuding, chefredaktör på NEO, som försvarat Formgren.

Nu ska alla sanningssägare och dissidenter, Sverigedemokrater och Sverigevänner, kritiker och tveksamma, veta hut och känna in på dörrtröskeln att de inte går säkra ens när de vill vara anonyma.

Roger Sahlström skriver på sin blogg Fnurra.com:

”Annika Hamrud har jagat och hängt ut en person som önskat anonymitet. Det hade gått alldeles utmärkt att granska ”Julia caesar” utan att hänga ut henne. Man hade nämligen kunnat ge sig på hennes texter. Montera ner hennes inlägg med fakta och rationella argument. Varför har man då inte gjort detta?

Det är nämligen omöjligt. Är det något som försvararna av mångkulturalism inte klarar av så är det att hantera fakta och verklighet. Därför var det viktigare att hänga ut henne. Det ger en skrämseleffekt.
Sätt dig ner svenne. Vi i media kommer att hitta dig, vi kommer att märka dig och vi kommer att hänga ut dig”

Min vän Anahita Solimanaznavi skriver samma sak på sin Facebook sida:

”Istället för att bemöta det Julia Caesar skriver om så försöker man göra henne persona non grata genom att misskreditera henne som psykiskt labil och inbillningssjuk. Det är alltså så våra största journalister på våra största tidningar jobbar i Sverige. Det är så man hanterar alla frågor som är belagda med munkavel. Man jagar de som pratar och skriver om dem med blåslampa. Man klär av dem och hänger ut dem på vår tids stora torg. Man gör det för att man kan, för att man anser ha rätt till det. Man gör det med råg i ryggen för att vår tids bödlar inte längre har svart maskering och yxa, utan tidningsutrymme och pressleg.”

Avpixlat kommer få många nya läsare liksom Snaphanen. Som de borgerliga skribenterna Lars Anders Johansson noterade i Dagens Samhälle i vintras och Johan Ingerö nyligen i Expressen, så sköter sig varken de traditionella medierna och Public Serviceföretagen SVT/SR.

Resultat blir att läsare och tittare går till de alternativa medierna, vilket debattören Martin Borgs visade i Resumé med anledning av morden på IKEA i somras. Svenskarna litar inte på medierna och opinionsinstiutut, som Demoskops chef Peter Santesson noterade i Skånska Dagbladet i augusti.

Historiker kommer skilda denna tid som ett mjuktotalitärt angiverisamhälle med en rättsröta, där mäktiga medier och offentliga institutioner samarbetar med ljusskygga och tidvis våldsamma vänstergrupper. Utred rättrötan skrev jag här förra året, även i Samtiden. Trakasserier av skribenter som Julia Caesar får inte passera obemärkt, även om min egen facktidning Journalisten inte vill ta in dessa relevanta inlägg, I och II. Istället får en av journalisterna gråta ut, se bloggen Sockerbitar för kommentarer, och detta inlägg.

Oavsett om min spådom slår in 2022 så är Julia Caesar värd en hedersmedalj. Hon har redan vunnit heder bland folket och det är det bästa pris man kan få. Köp hennes böcker och läs hennes söndagskrönikor, se http://www.juliacaesar.info/. Det är den bästa och enklaste hedersbetygelsen du kan göra – läs hennes texter och tänk själv om hon förtjänar etablissemangets spott och spe.

Hot har redan uttalats och Expressen har avslöjat Caesars identitet:

image

10 reaktioner till “Julia Caesar får hedersmedalj”

  1. Hej Jan! Skulle gärna vilja se Marika Formgrens föredrag om värdegrundsdemokrati som du refererar till ovan.
    Du skriver att den går att se via den länk som du länkar till ovan. Men hittar inte föredraget i länken, heller inte på Fri folkbildnings YouTube-kanal.
    Är den inte utlagd ännu, eller har du möjligen länkat fel!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s