Näthatsanmälan mot mig läggs ned

Anmälan  Sjunnesson 1

En för mig okänd person har kallat mig ”ett jävla svin” och sen upprepat det. FB posten var offentlig och kunde enligt andra insatta betecknas som näthat och förolämpning. Facebooks anmälningsgrupp hade redan avvisat min interna anmälan.

Idag tors 6 aug kom besked om att min anmälan lagts ned. Jag inser att dessa ord inte är särskilt sårande men kommer i fortsättningen anmäla allt – oavsett. Och något offer är jag sannerligen inte, men ska därför inte sitta still i korgen och ta skit.

nedlagd

Annons

3 reaktioner till “Näthatsanmälan mot mig läggs ned”

  1. Tragiskt men tack för det predikamentet, det banar väg för andra att bete sig så endera håll.
    Klart står dock att rättsväsendet/regering/media målar in sig i det runda hörnet.
    Ponera även framtida reklam/kampanjer som nu är fritt att både anmana till brott-uppvigling skadegörelse mm.
    Ett spännande land har nuvarande styre ordnat.
    Politiker ska verka för sina medborgares bästa. Om prio 1 är andra länders medborgare ska de inte vara politiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s