Ett stödupprop för alternativmedier

Jag fick ett mail att publicera:

Bäste skribent inom alternativa media!

Vi är en grupp personer som har träffats på nätet genom ett gemensamt intresse för alternativa medier. Vi har alla lång arbetslivserfarenhet från olika branscher och har blivit alltmer oroade över samhällets nuvarande utveckling. Vi anser att de alternativa medierna utgör en nödvändig motvikt mot de etablerade (och politiserade) medierna genom att de ger oss en mer initierad och kritisk samhällsdebatt.

Men vi är bekymrade över de alternativa mediernas ekonomiska utsatthet och vill därför på olika sätt försöka stödja dem.

Vi har alla lång arbetslivserfarenhet från olika branscher och har blivit alltmer oroade över samhällets nuvarande utveckling. Vi anser att de alternativa medierna utgör en nödvändig motvikt mot de etablerade (och politiserade) medierna genom att de ger oss en mer initierad och kritisk samhällsdebatt.

Men vi är bekymrade över de alternativa mediernas ekonomiska utsatthet och vill därför på olika sätt försöka stödja dem.

Som ett första steg vill vi genom ett upprop på de alternativa medierna (se bilaga) försöka förmå läsarna att bidra (mer) till de alternativa mediernas verksamhet genom enstaka donationer och/eller prenumerationer. Vi erbjuder nu dig och ett femtontal andra nätskribenter att publicera uppropet på respektive blogg eller FB-sida.

Vi erbjuder nu dig och ett femtontal andra nätskribenter att publicera uppropet på respektive blogg eller FB-sida.

Om detta upprop skulle ge ett positivt utfall, kommer vi att försöka få uppmärksamhet också inom andra media. Målet är att fåmånga fler svenskar att bli flitiga läsare av och prenumeranter på alternativmedia.

Vad tycks? Om du är intresserad, ta då kontakt så snart som möjligt med Åke Thunström.

Vänligen
Åke Thunström, f.d. mellanchef och marknadsansv.; Stefan Schiller, ekonomidoc,Torbjörn Johnson, civiling. o egen föret.; Jan Molin, f.d. utvchef; Olle Reimers, affärsjurist;Erik Fries, prof. em.

Vår kontaktperson är Åke Thunström
ake.thunstrom@gmail.com
0763138811

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s