Tre samtal i Almedalen 2017; Gür, Sanandaji, Nilsson

Almedalen 3 juli överraskade med intressanta samtal som ni kan lyssna på via länkar nedan.

Foto från Jessica Stegruds Facebook

Uppdatering 16 juli: talet i GP

Thomas Gür talade i ett improviserat föredrag vid Visby Domkyrka om ”invandrarpolitiken” (inte integration, assimilation, invandring eller migration) de närmaste åren. Han var försiktigt optimistisk och trodde att en insikt om verklighetens tillstånd nått långt in i den moderata partiledningen som han känner väl och in i regeringskansliet. SD kommer pressa M och S att stänga gränsen för mycket värre än läget är nu i utsatta förorter, skolresultat, poliskår mm trodde han det inte kunde bli.

Lyssna på inledningen via min Facebook och resten via Anna Jungs Facebook.  Kort referat i Smålandsposten och Hela Gotland.  
 

Foto: SvD

Tino Sanandaji intervjuades av Per Gudmundson vid SvDs ledarredaktion. De talade om ökad kriminalitet, invandring och hur politiker och kriminologer slingrar sig.

Lyssna på intervjun här .

Expressens politiske reporter Torbjörn Nilsson   deltog i DNs Efter Talet mingel och diskussion med Katrin Marcal, Viktor Barth-Kron och Amanda Sokolnicki. Fyra minuter in beskriver han SD som en återkomst av en hundraåring, den Svenska Folkrörelsen, lyssna här även om ljudet är svagt.

 

 

2 reaktioner till “Tre samtal i Almedalen 2017; Gür, Sanandaji, Nilsson”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s