Milo till Pride Järva

13495445_10206736182150776_2619387343987743357_o

Breitbart om Milos besök till Stockholms förorter/

Jag chansade och vann ! Genom mina kontakter på hans webbtidning Breitbart fick han reda på att vi kör Pride Järva  i år igen. Han nämnde förra årets tåg i en intervju nyligen och Breitbart skrev en hel del om vårt upptåg. Sen sa han det i direktsändning.

Så det var inte svårt att övertyga honom att välja ett tåg för minnas #orlando med sin svarta pojkvän från Tensta till Husby framför Hillary Clintons kampanj  på Demokraternas konvent i Philadelphia  den 27 juli. Gör det du också.

Googla Milo Yiannopoulos så inser du hur stort hans medverkan är.

Se även Projekt Morpheus 

 

En tanke på “Milo till Pride Järva”

  1. Jag tycker rent allmänt illa om allt vad ”pride” heter och har aldrig tänkt gå på eller delta i några pride-festivaler eller -tåg. Men Milo är ju något alldeles särskilt, så med en celebritet som honom skulle jag nog överväga att göra avsteg från min princip om att gå omvägar runt allt vad pride heter.
    Nu spelar det i och för sig ingen roll, geografin räddar mig ur mitt etiska dilemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s