Premiär för Lördagsmorgon i Swebbtv

swebbtv

Vårt projekt Svensk Webbtelevision har nu 16 april släppt det första studiosamtalet, Lördagsmorgon med Svensk Webbtelevision (YouTube). Där diskuterar ekonomen Jan Tullberg, relationskonsulten Lennart Matikainen och jag EU:s avtal med Turkiet och sedan några mer tänkvärda teser som de funderat på.

Tanken är att släppa ett avsnitt varje lördagmorgon vid 10.  Se YouTube kanalen, webbsidan  www.swebbtv.se för mer information och mina egna funderingar för ett halvår sedan.

Annons

3 reaktioner till “Premiär för Lördagsmorgon i Swebbtv”

  1. Vill tacka för ett bra initiativ till program. Att diskutera Turkiet under rådande omständigheter kan aldrig bli fel. Hoppas ni fortsätter med samma upplägg. De inbjudna gästerna var och är mycket intressanta att lyssna till. Själv är jag väldigt imponerad av Jan Tullberg. Kunnigare person får man leta länge efter. En annan synpunkt jag har men som ligger helt utanför detta program är en web-visning jag såg på från Spånga stadsdelsnämnd angående boende för invandrare. Mötet var hetsigt men intressant så jag är väldigt intresserad av om det kommer att följas upp? Nu vet jag ju inte om du är engagerad i detta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s