Ring åt Granskning Sverige

GS.

Granskning Sverige är ett medborgarjournalistiskt initiativ som vem som helst kan gå med i. Man har antingen egna uppslag eller får från de redaktörer som leder sändningarna. Sen är det bara köra igång att ringa via Skype.

Mer info på deras YouTube kanal och FB sida. Medarbetaren Nina Drakfors är den enda offentliga personen vad jag vet men hon är inte ensam. Bakom henne finns Johan och Erik som kan stödja de som vill börja ringa. Ta kontakt via granskningsverige@gmail.com och se hur du kan hjälpa till.

En tanke på “Ring åt Granskning Sverige”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s