Tre märkliga möten

12242850_10153234203571009_1172019227_o

Veckan 7 till 14 november var jag ute på flera föredrag i landet och ett kristet arrangmang om ISIS. Se en redogörelse i Avpixlatt.

I Vetlanda-Posten beskrev reportern som lyssnade till vårt föredrag i Sävsjö Ingrid Carlqvist att hon minsann brutit mot reglerna för Folkets Hus uthyrningspolicy genom att hävda att islam var en totalitär och våldsam ideologi. Detta gjorde hon dagen efter över 140 oskyldiga fransmän mördats i Paris. Men i Sävsjö drog lokaltidningen ingen slutsats av detta utan var tillfreds med att jag och Ingrid skulle flyttas till annan lokal eftersom vi var ”kritiska till islam”.

Vi får återkomma till Sävsjö och hoppas då att inte fler dåd har skett i islams namn.

En liten men inte obetydlig detalj i Vetlanda-Posten är att jag sägs skriva på den ”anonyma hatsajten Avpixlat”. Om vi bortser från att Avpixlat inte är mer hatisk än, låt oss säga Aftonbladet och Expressen, så har denna webbtidningen en ansvarig utgivare, Mats Dagerlind, som har en officiell adress (vilket knappast Jan Helin och Thomas Mattson har) och jag är allt annat än anonym. Det finns fler som arbetar anonymt men att kalla hela tidningen för ”anonym hatsajt” är givetvis missvisande och hatiskt.

En tanke på “Tre märkliga möten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s