En skriftställares dagbok: 24-10-2020

S SOM I S/M. Varje gång jag ser den förre socialdemokratiske partisekreteraren, den urtrevlige östgöten Lars Stjernkvist, tänker jag på när vi sågs för första gången och varför just han får mig att associera till sado-masochism, överenskommet sexuellt våld.

För 20 år sedan hängde jag på QX Cruising där jag ibland fick napp bland glada transor som gillade vidsynta heteromän som mig. En kväll tog jag mig från Uppsala med min borderterrier till Kungsholmen där en androgyn artist väntade mig. Han var känd inom klassisk musik och gillade hårda tag hade han skrivit. Det struntade jag i och klev in.

Vi kysstes men sen sov vi med min hund. Han gjorde klart för mig att han inte gick igång om jag inte slog honom, vilket jag avböjde. Nåväl.

Nästa morgon fick jag en vild idé: att gå med i sossarna! Jag hade lämnat Vänsterpartiet och sympatiserade med kanslihushögern, Feldts pojkar. Dessutom stod jag för medborgarlön, legala droger och lagligt sexarbete. 

Längst upp på Sveavägen 68 satt partisekreterare Lars Stjernkvist som hade 10 min ledigt för en potentiell medlem med hund.

Jag lade fram mina kontroversiella åsikter så gott jag kunde och han välkomnade mig. Vi har inget emot folk som står upp för sina idéer sa han, även om just dessa kan vara i minoritet.

Jag anslöt mig till Nya Allmänna S-föreningen som var högersossarnas näste. Vid 2007 hade jag inte gått på ett enda möte utan gick över till de riktiga högersossarna, FP.  

https://sjunne.com/category/en-skriftstallares-dagbok/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s