Skåne är nu i Dar al-Ahd – دار العهد‎

Vårt landskap Skåne har sedan i förrgår fått en ny beteckning som stöds av polisen, nämligen som ett område där islam råder genom avtal om vapenvila med icke-muslimsk part – Dar al-Ahd.

Eftersom Polisregion Syd beslutat att inga islamkritiska demonstrationer får hållas i Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg, Landskrona, Höör och Klippan råder alltså en form av underkastelse i nästan hela Skåne under islam, vilket betyder just underkastelse på arabiska.

Ett område där islam styr med sharialagar, hårt eller milt, heter Dar al-Islam och där är inte Skåne ännu men säkert delar av Malmö, särskilt igår.

I Dar al-Ahd, dvs i Skånes tätorter sedan 27/8, har islam stilleståndsavtal med icke-muslimska parter, vilket kan brytas som Mohammed gjorde ofta på 620-talet e.Kr.

Där islam varken segrat eller har avtal råder Dar al-Harb, i krigens hus, där muslimer strider med våld och andra metoder för att betvinga en befolkning först till avtal, som i Skåne, sedan till underkastelse. Läs om uppdelningarna på wikipedia.

FRIHETSTURNÉ MOT ISLAMISERING

Sommaren 2016 arrangerade jag en islamkritisk turné över Skåne som ter sig märklig med tanke på hur få som reagerade vid våra torgmöten, men som tydligen var ett pionjärsinitiativ som ingen kan göra om idag. Kanske inte på många år. Swebbtv filmade denna ”Frihetsturné för yttrandefrihet och demokrati – mot sharia och islamisering”

I krigens hus

DANSKA BOKEN I KRIGENS HUS 2003

Dar al-Harb, i krigens hus, är resten av Sverige utom de områden där shariapoliser övervakar kvinnor och där offentliga institutioner och affärer domineras av muslimer, Rinkeby, Husby, halva Kista och Tensta och så vidare över till Araby, Angered, Vivalla, Tjärna Ängar. Socialdemokraten Nalin Pekgul berättade 2016 om det går till i Tensta.

2003 skrev danskarna Helle Merete Brix, Torben Hansen och Lars Hedegaard ut boken I krigens hus. Om islams kolonisering av Vesten. Boken, som är en islamkritisk uppgörelse med europeisk naivitet och underkastelse, gav upphov till en livlig debatt om islams plats i Danmark, två år innan Mohammed karikatyrerna. Se mitt inlägg.

Lars Hedegaard berättade förra året i en intervju bakgrunden till att han och kollegorna skrev boken. Han vägrades i och med utgivningen medlemskap i författarföreningen Danske PEN, vilket är märkligt för en synnerligen etablerad författare, redaktör, förläggare och debattör.

Resultatet av nekandet blev att han startade det danska Trykkefrihedsselskabet 2004, ett danskt och internationellt sällskap som försvarar personer och initiativ som stöder yttrandefrihet.

Varje år delar danskarna ut sitt Sappho pris till en person som kämpat för tryck- och yttrandefrihet. I år går priset, välförtjänt, till Gunnar Sandelin, svensk socionom, journalist och författare som jag talade tillsammans med i Köpenhamn 2018.

Så nu vet ni varför jag och andra nordbor sätter fyr på Koranen. Vi underkastar oss inte islamiseringen i Europa som vill kväsa all frihet, all individualitet, allt som vi icke-muslimer står för. De betecknar Sverige som ett land i krig, Dar al-Harb, inte vi. Vi bor redan i ett fredligt land i Norden och så ska det förbli.

Annons

9 reaktioner till “Skåne är nu i Dar al-Ahd – دار العهد‎”

  1. Är det det enda du håller på med. Rebloggar alltså? Man ser dig för fan överallt. Skriv med egna ord istället och sluta kopiera andras texter.
   KOMMENTERA

   1. Vad åstadkommer du själv ? Att reblogga innebär liksom på FB att man delar en text som man anser vara värd att förmedla ytterligare.
    Vi på ULSANS skriver dagligen egna texter vilket vi har gjort på olika medier i i ca 10 års tid. Är du inte bekväm med att vi delar Sjunnes artiklar tycker vi att du ska ta dig en funderare. MSM skriver allt som oftast delat material från TT och vi som har samma åsikter som Sjunne och andra delar gärna andras åsikter. Men du är välkommen att läsa på vår blogg. Kan också meddela att vi har läsare från andra bloggar som delar vår blogg. Nu ingår det i WordPress-systemet att har man erkänt ”rebloggning” vill man att sin egna artiklar ska spridas i möjligaste mån. Med vänliga hälsningar

 1. A.D.2020 Kungarikets Sverige
  ”Du gamla du fria du fjällhöga nord
  Du tysta du glädjerika sköna,
  Jag hälsar dig värnaste land uppå jord,
  Din sol din himmel dina ängder grön…

  1. Är det det enda håller på med. Rebloggar alltså? Man ser dig för fan överallt. Skriv med egna ord istället och sluta kopiera andras texter.

   1. Vi som rebloggar andras texter rekommenderar endast våra läsare vad vi anser vara läsvärt från andra bloggar . Rebloggar man så är det endast en liten del av texten. således rör det sig inte att kopiera.
    Vi alla borde anamma Henrik Jönssons positiva hållning: ”Sprid och dela”. Det budskap som faller oss på läppen är ägnat våra läsare som under 5 års tid stigit markant till fyrsiffriga tal. Vi är nöjda och våra läsare och en del av de som vi rebloggar tackar för förtroendet. För att avsluta det hela så kanske vissa tror att ”den svenska kungliga avundsjukan” endast är svensk. Med ULSANS internationella erfarenhet kan vi konstatera att den är global. Ha en fortsatt trevlig lördag. (Nu ska vi ut och plocka fikon i Spanien)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s